Všetko čo ste nevedeli, napríklad o Japonsku. On the wapanese side of life and anything else that fits.

streda, novembra 09, 2005

Novinky

Dnes ziadne novinky nebudu. V praci sa ziadne peklo nekonalo, nizsie spominany pocitac dorazam do uspesneho konca, knizku excelu mam docitanu tak do tretiny. S kamaratmi sme sa bavili o tom kam pojdeme tento rok na Silvestra. Mali sme dve moznosti, bud tam kde sme boli minuly rok alebo do Bytce do jednej chaty. Nakoniec sme sa rozhodli pre nase minulorocne silvestrovisko, a rozisli sme sa s tym ze zodpovedny veduci zavola a zisti ci su este volne miesta.

Vyzera to tak ze sa tento tyzden cely svet zblaznil. V australii na poslednu chvilu zabranili teroristickym utokom. Nejaky pseudomoslim s vymytym mozgom sa vyhrazal ze vykona bombove utoky na cinske luxusne hotely. Vo francuzsku a najnovsie aj v Belgicku a Nemecku si tinejdzeri z chudobnych stvrti vybijaju frustraciu a zlost na okolostojacich automobiloch. Jediny kto z tejto situacie profituje su automobilky. V Bratislave zase nejaka vyholeny pubertacko-adolescentny pseudonacionalista v snahe o to co on povazuje za lepsie slovensko zavrazdil cloveka. Usudil ze dlhe vlasy a gitara nepatria k imidzu uebermenscha. Kebyze Nietsche este zije, prisam ze by ho tou gitarou tresol po tej jeho vyholenej kotrbe. Dnes sa konal pochod na pamiatku obete.

Buduci tyzden bude tiez vesely, co sa tyka udalosti. Kluci usati zo slovenskej extremne pravicovej politickej strany Pospolitost, ktorej akcie nedavno rozohnali policajti a ktora bude zrejme onedlho rozpustena zorganizuje mecheche na hodzovom namesti pri prilezitosti 17.novembra. Som zvedavy ci to zakazu hned alebo ci nechaju prilezitost kuklacom aby si trochu zacvicili na hajlujucich vyholenych magoroch :). To asi bude holt ine kafe ako bitie sestnastrocnych dievcat na Czechteku.

Este jedna vec na zaver. Tato stranka sluzi na online ukladanie zaloziek (bookmarkov) z Vasho internetoveho prehliadaca. Je to velmi uzitocne ak pouzivate viacero pocitacov a nechcete aby Vam usli nejake zaujimave stranky, ktore nechcete stratit, ale zaroven nie su take super dolezite aby ste ich mali na liste svojho prehliadaca.

2 Comments:

Blogger Fifteen said...

myslim ze na zalozkovanie je lepsi delicious delicates http://del.icio.us hlavne ziadna zbytocna grafika :-) ale kazdemu podla jeho gusta

nedeľa, novembra 20, 2005 12:56:00 AM

 
Blogger duhovnik said...

diky moc za radu :)

nedeľa, decembra 11, 2005 11:23:00 AM

 

Zverejnenie komentára

<< Home