Všetko čo ste nevedeli, napríklad o Japonsku. On the wapanese side of life and anything else that fits.

nedeľa, decembra 25, 2005

O mafianoch a zakone

Zhruba pred tyzdnom prepustila nejaka sudkyna v Kosiciach mafiansky gang Takacsovcov z vysetrovacej vazby s tym ze vypalnictvo nie je nezakonna cinnost. Tito Takacsovci je skupina osmich ludi ktori vydierali "desiatky firiem, obchodov a restauracii" v Kosiciach. Robili to cez podpisanie zmluvy o poskytovani ochrany objektu na zavolanie. Policia toto presetruje a asi poda podnet na pani sudkynu. V sucasnosti pocujeme o vela pripadoch korupcie na roznych miestach vratane sudu, takze moznost ze sudnost pani sudkyne bola ovplyvnena peniazkami do prasiatka mi zialbohu nepripada az taka nerealna, najma po tom co jeden jej kolega za peniazky odpustil trest za zabitie cloveka autom pri jazde v opilosti. Aspon dufam ze sa vsetci poskodeni podnikatelia vzopru a odmietnu platit tymto "cestnym a bezuhonnym ludom".

1 Comments:

Anonymous Anonymný said...

len tak pre zaujimavost ;) za prve takacovci nie su takacsovci, pretoze to nie je ziadna madarska skupina ludi alebo co. Aj ked v skupine maju par ludi s madarskym priezviskom ide o slovakov a za druhe neviem o tom ze by nieco podnikali v kosiciach... podnikaju hlavne v bratislave a prilahlych mestach a urcite sa ne*ebu do kosic.
a este jedna taka zajimavost o tom vypalnom ktore vsetkym tak prekaza, predstavte si ze k vam do podniku dojdu dvaja, traja, styria alebo viaceri grazli a zacnu vam to tam rozbijat alebo co. Ak zavolate policajtov tak pridu v lepsom pripade za pol hodinu a ty "utocnici" ak nie su sprosti budu uz davno prec a keby nahoodu neodisli tak policajti im daju pokutu 20€ a povedia im nech to uz viac nerobia lebo pachaju trestny cin a hadajte co urobia ti "utocnici" na druhy den :) ano spravne pridu zase a rozbiju vam to tam este viac.
Ked vsak ale zavolate SBS ktorej platite za "ochranu" tak pridu do 10 minut pretoze si povedia ze ak neprideme rychlo tak znicia podnik majitel ho zavre a my prideme o 300€ mesacne. Dobehnu tam dvaja holohlavi dobre stavani muzi a tych hajzlov co vam to tam rozbijaju rozbiju oni. Myslim ze uz viackrat si nedovolia vam nicit majetok
tak co poviete oplati sa?

nedeľa, januára 01, 2012 2:23:00 PM

 

Zverejnenie komentára

<< Home